Blog

14. feb, 2018

In den tijd van Roger waren er geen horloges, Roger bepaalde hoe laat het was. En in diene tijd liet men de benen praten. Als triatleet mogen ons armen ook meepraten. Dus t is kwestie van in de winter bezig te zijn. Zodat we tegen het wedstrijdseizoen ook effectief iets te zeggen hebben. 

Niet veels spectaculaire sportieve nieuwtjes, vandaar ook wederom een tijdje niet veel updates op mijn site hier. Nog steeds on track om in Lanza een wedstrijd op mijn niveau te doen. Dus in mijn geval waren dat heel veel trainingskm op de loopband en rollen. Ik begin er zowat goesting in te krijgen om ook effectief eens in de zon buiten te fietsen. Zolang die de temperaturen stevig onder die 10 graden blijven, ga ik dat plezier wel nog even opbergen. 

Wim heeft me weer een gevarieerd uitdagend programma geserveerd, en alles tot nu goed verwerkt. In Berlare eind december een minder gevoel tijdens en na wedstrijd van 10 km night run, maar een 2 tal weken geleden in de 20 km ( off road ) loop in Brussel wel goed gevoel van in training kunnen bevestigen. 

Ook fietsen en zwemmen zitten lekker , dus nu is het wachten tot we effectief ' hier kommt die sonne' kunnen zingen. 

Dus nu ook effectief wat vaker trainings- en wedstrijd updates. Next: 13 maart 10 km loop in Dendermonde

Groetjes

Maarten 

10. dec, 2017

Long time no see. Weer een tijdje stilgebleven hier op de site. Ben altijd wel wat van het principe geweest om het in de winter hier wat kalmer aan te doen. Uiteraard wil dat niet zeggen dat ik stilzit en het wintervet rustig zijne gang laat gaan. Eigenlijk integendeel. Sinds Almere is er één en t ander veranderd. 

Nogmaals, ik wil LTTD toch bedanken voor afgelopen 2 jaar. De keuze naar 3 MD is er één van het hart en ik kom hier in een heel toffe bende terecht. Samen hoop ik hier in 2018 mijn sportieve doelstellingen te kunnen verwezelijken. Het is een fantastische setting en ik hoop dat ik de ingeslagen weg kan volhouden de rest van t seizoen. 

Dus na Almere volgde een traditioneel wat rustigere periode. De goesting keerde snel terug en al snel werd Ironman Lanzarote ( 26 mei, dacht ik) op de kalender gezet. Heel lang zal het dus niet meer duren vooraleer we opnieuw echt deftig mogen trainen. Maar de drive en motivatie zijn intact dus ik hoop zoals steeds dat ik met een goeie winter toch nog een stap vooruit kan zetten. 

Sinds een tijdje probeer ik terug wat aan mijn zwemtechniek te werken. Dat heb ik een jaar of 2 wat achterwege gelaten, maar heb toch de indruk dat ik er nu in slaag om dingen te verbeteren. Ook met fietsen en lopen zijn we waar we nu moeten zijn , zo goed als alles indoor maar dat doe ik met warm weer ook graag dus daar alvast geen probleem. Voor de rest zet de Wim er ook wat fitness op. Ook wel een aangename afwisseling. 

Binnenkort 30 december nog een laatste wedstrijd, de 10 km kerstloop in Berlare, en een korte prikkel om eens te checken hoe ver we staan. Mijn vroege nieuwjaarvoornemen is om alvast iets regelmatiger ook in deze wintertijden de site up te daten. Op dit moment perfect op schema. 

Keep you posted,

Maarten 

 

 

28. mei, 2017

Lang geleden dat ik hier op mijn blog nog iets gepost heb. Meestal was het onder de noemer. Road to Nice, Lanzarote, Kona. 

Dit jaar dus door omstandigheden naast mijn startticket voor Kona gegrepen ( zie wedstrijdverslag lanzarote 2017), maar dat mag de pret niet bederven. Op de bucketlist prijkt de uitdaging om te proberen sub 9 te gaan. In het verleden koos ik bewust steeds min of meer lastige wedstrijden om mij te kwalificiëren. Nu zou ik, als alles volgens plan verloopt, trachten om in Almere op 3/9/2017 onder die magische 9 uren grens te gaan. 

Nu zit ik momenteel in de week na Lanzarote. Traditioneel kalm aan nu. Er staan voor juni ook geen wedstrijden gepland. Ikzelf vind genoeg uitdaging in training, en heb die competitie niet direct nodig om me te motiveren. Te veel wedstrijden zou me denk ik minder maken. 

In juli hoogstwaarschijnlijk de 1/3 triatlon in Aarschot. Toffe wedstrijd, raren afstand. Dan probeer ik te pieken naar 1/2 triatlon in Eupen. Tevens BK lange afstand. 

Indien mogelijk derna Deinze in team. Om dan erna de road to sub 9 succesvol proberen af te werken in Almere.

Eerst nog een week of 2 kalm aan

Gr

Maarten 

21. aug, 2015
21. aug, 2015