21. aug, 2013

Mr. T Team Relay

T is aftellen nu naar 1 september. Het BK lange afstand in Robertville. Deze week nog een redelijk zware week, en dan een weekje rustig aan. Het zal er snel gaan zijn. 

Afgelopen weekend als training meegedaan met Mr T team relay. Een 1/8ste triatlon in Gent, in team. De eerste keer dat ik deze afstand doe, en de eerste keer in team. Onze zwemster Sarah Vandenhaute kwam 15de uit het water. Er mocht gestayerd ( in het wiel rijden) worden. Dat was deze keer in mijn nadeel. Want ik had héél goeie benen, dus zelf ongeveer 3/4 kop gedaan en tevreden met mijn 44.5/u gemiddeld over die 20km. Ik sloot het fietsen af als 6de. Toploper Bert Misplon kon nog oprukken naar de 3de plaats. Zo op het podium, en eigenlijk zelf het eerste 'gemengde' team! 

Leuk voor het vertrouwen, natuurlijk. Veel zegt dit niet voor een 1/1 wedstrijd, buiten dan de conditie normaal wel dik ok is. Het mag er nu wel gaan zijn. Ik zet nog een prijsvraag op de GOK en WIN pagina van mijn site. Dit keer een fles champagne te winnen. Ik hoop dat de flessen op zondagavond 1/9 mogen knallen Cool