6. okt, 2013

Ironman Hawaï 2013

Aloha !

Een tijdje geleden dat ik een blog plaatste. Ben bezig geweest na de Belman. David Bombeke heeft mijn rug snel in orde gekregen, en met wat specifieke oefeningen versterkt. Een werkpuntje voor komende winter, denk ik. Ook bij Atlethefitting geweest en fietspositie lichtjes laten wijzigen. 

Ondertussen enkele goeie trainingsweken afgewerkt, en nu hier terplaatse sinds maandag 31/09. De vlucht was lang en toch best vermoeiend. Dochterlief heeft dat schitterend gedaan. Toch meer dan 24u onderweg, dat voel je wel even. 

De eerste 2 dagen hier dan ook kalmaan. Fietske ineenzetten en laten nakijken. De omgeving wat verkennen. En rustig aan wat beginnen trainen. Zachtjes aan naar de wedstrijd toeleven. Morgen zondag belooft nog een stevige trainingsdag en dan zal het snel zaterdag zijn. 

De rustige aanpak van laatste dagen geeft ook de gelegenheid om s middags het eiland wat te verkennen. Alleen jammer dat ze ergens in Amerika wat ambras aan het maken zijn. Alle nationale parken, inclusief de vulkanen zijn momenteel dicht. Jammer, hopelijk geraken ze er nog uit voor we vertrekken. 

Ik ben alleszins redelijk onder de indruk van de natuur hier. Vooral het zwemmen is echt prachtig. Ne mens zou er al eens voor naar de andere kant van de wereld vliegen. En dan natuurlijk Dday zaterdag: ben eens benieuwd. Ik heb de indruk dat ik er echt zal staan, maar voel geen druk. Voornaamste doel deze wedstrijd: ervan genieten. Als ik echt top zal zijn, volgt  het resultaat wel. 

We'll see. Berichtje volgt na de wedstrijd !!! Fingers crossed !