7. mrt, 2014

Xkr en voorbereiding Lanza

Tijdje geleden dat ik nog een blogje schreef.

Goeie trainingsweken achter de rug. Voor het eerst deze winter eens op stage gegaan naar Gran Canaria. Aanrader zowel wat de temperaturen als de omgeving betreft. 7 dagen gefocust op vooral fietsen en lopen. 

Bij het terugkomen was het mijn jaarlijkse benefiet ' Road to Kona 2'. Ik zou iedereen uitermate willen bedanken voor zijn komst en de medewerkers zijn meer dan bedankt voor de grote hulp. Toch veel positieve commentaar over het eten gekregen, en wat mij betreft zat de sfeer ook echt goed. 

De weekend daarop opnieuw een jaarlijkse klassieker: de Xkr , de 10 km loop ten voordele van het kinderkankerfonds. Effe volle gas van start tot finish. t Is eens iets anders. Niet te veel nadenken over doseren dus. Ik werd 4de, en brak toch mijn PR in 34'20". Had ook niet speciaal getapert deze week, dus mag best tevreden zijn van competitiedebuut voor 2014. 

 

Dus zit de moral goed om nog een kleine 10 weken door te werken. Ik hoop dat ik het voor het laast nu nog even over mijn pols moet hebben, want die is wat mij betreft zo goed als genezen. Lanza zal er snel zijn, ik zal er staan Lacht