9. jun, 2014

Seizoen 2014/ Part 2

Deel 2 staat voor de deur. Ik heb , op een rustweek achter IM Lanza na, niet stilgezeten. Goeie trainingsweken, zowel wat betreft volume als intensiteit. t Gevoel op training zit goed. 

Afgelopen weken ook op zoek gegaan naar de oorzaak de rugklachten in Lanzarote. MRI was ok, dus alvast geen structureel probleem in de rug. Kine heeft een onevenwicht in de spieren rond bekken gevonden, dus dat kan op 180 km wellicht voor mijn probleem zorgen. Maar hier wordt nu aan gewerkt. Ik verwacht er dan ook geen probleem meer mee in komende weken en maanden.

Komende 2 weekends nog eens competitie. Volgende week zondag La Roche 111 ( 1km zwemmen, 100 fietsen, 10 lopen). Zware shag, zo een parcours liegt niet. Er staat ook kwaliteit aan de start, dus ben blij dat ik me daar eens kan meten. 

Weekend daarna Brugge 1/4 triatlon. Ik start in de eerste wave. Ook daar veel zin in. De uitgeweken familie daar komt ook kijken. 

Allez, dit zijn zowat de weken en maanden waar we heel de winter voor trainen. Ik voel me er alleszins klaar voor. Eind juli ligt mijn voornaamste focus nu. In de Ironman Zurich hoop ik op een sportieve revanche. 

De groeten,

Maarten