18. jul, 2014

Ironman Zurich

Een dikke week voor de Ironman Zurich. t Is momenteel mijn weer. Zalig zonneke, Tour de France op tv, laatste dagen training voor start van de taper ( moment van afbouw van training voor een grote wedstrijd). 

Ik heb eigenlijk enkel goede vooruitzichten. Geen lichamelijke klachten, topconditie, en veel zin om aan de wedstrijd te beginnen. Komende zondag bij Christian nog een lactaattest. Ik verwacht dat het goed zal zijn en dat we een ambitieus wedstrijdplan kunnen opstellen. 

Over die ambitie wil ik dan ook niet zeveren. Ik ga voor een slot voor Hawaï. t Is heel gemakkelijk uitgesproken, maar in de praktijk zijn de plaatsen duur. Ik zal top moeten zijn en der mag niet veel misgaan. Maar ik ga er voor en met mijn huidige conditie kan het bijna niet anders of ik moet in de buurt komen. 

Ondertussen zie ik op de deelnemerslijst dat ik startnummer 0751 heb. Zoals steeds is dit zondag 27 juli van 7u te volgen via www.ironmanlive.com. Startnummer ingeven en als het allemaal normaal verloopt krijg je de tussentijden van mijn zwem, fiets en loopnummer. 

T zal er snel zijn nu. Ben zelf heel benieuwd. 

Groetjes,

Maarten