26. sep, 2014

Seizoen 2015

Een kleine maand nu na de Belman. De afgelopen periode wat minder getraind, opstart van allerlei zaken op de Jasmijn. Even de druk eraf. Alles wat overlopen, en enkele conclusies getrokken. 

Voor seizoen 2015 gooi ik het dus over een andere boeg. De boog staat nog een dikke maand niet gespannen en vanaf binnenkort, nl in november mag ik er trots op om een nieuwe coach voor te stellen. Ik ga in zee met iemand voor wie ik veel respect heb, die al heel wat betekend heeft in de sport en waarvan ik hoop nieuwe dingen op te steken. Wim Van De Wielle, topper uit Zele ! 

 

Ik zou toch even willen benadrukken dat ik in alle vriendschap en tevredenheid de samenwerking met Christian heb gestopt. Ik denk dat ik een frisse kijk op de zaken kan gebruiken, wat niet wegneemt dat ik onder Christian enorm veel heb bijgeleerd en als atleet enorm ben vooruitgegaan. Ik wens hem nu in de eerste plaats een fantatische finish in zijn 14 de !!! deelname in Hawaï, en weet dat wij zeker nog contact houden.  

 

In de loop van volgende week ga ik mijn site wat bijwerken, maak mijn verdere plannen voor 2015 bekend. Nu nog even 'zen', de start van volgend seizoen zal er snel zijn. Ben eigenlijk heel enthousiast. I will be back !

gr,

Maarten