8. feb, 2015

Ironman Texas

De winter lijkt me eindelijk bijna achter de rug. Ik heb een tijdje weinig van mij laten weten. De voornaamste reden is dat geen nieuws meestal goed nieuws is. Ik kan over afgelopen periode weinig melden. Buiten het feit dat ,op een lichte verkoudheidheid na, mijn winter zo goed als vlekkeloos is verlopen.

Mijn trainingschema's met Wim gaan me goed af, ben al enkele maanden blessurevrij. Consequent trainen is de manier om een goeie wedstrijd te doen. Dus als ik dit kan volhouden tot Texas ( op 16 mei) dan kan het niet anders dan goed zijn. Hoe goed is dan wat afhankelijk van een aantal factoren ( vorm van de dag, gene pech, ...)  Vorig jaar heeft me geleerd dat alles in deze sport moet samenvallen als een puzzel. Soms lukt dat, andere keren dan weer niet. Maar ik lig er niet van wakker. Ik amuseer me vooral met de trainingen en dit jaar heb ik de ambitie om opnieuw naar Hawaï te gaan. 

Lukt dat niet, dan is er geen man overboord en dan bekijk ik wel hoe ik de rest van het seizoen invul. Lukt het wel dan ga ik er voor en probeer ik daar beter dan vorige keer te scoren. 

Dus samengevat: De vorm is goed, en als alles goed gaat zie ik het volledig zitten voor Texas. Ik ga mijn site vanaf nu wat vaker updaten en af en toe wat meer bloggen. Voorts zoek ik naar sponsoring voor Amnesty International Sint Niklaas. Info vind je hierover op deze site onder Amnesty Actie

Groetjes,

Maarten