10. mei, 2015

Countdown Ironman Texas

Minder dan 7 dagen voor de wedstrijd. Ik ben hier nu sinds woensdag bij mijn broer op bezoek. De aanpassing aan uur en klimaat vlot verteerd. Dus eigenlijk is het nu aftellen naar zaterdag.

Opnieuw geen enkele reden tot klagen. De conditie is wat ze moet zijn, blessurevrij en de moral zit goed. Benieuwd hoe ver ik zal komen, monenteel nog gene stress.

Ondertussen leuke tijd met de familie van mijn broer. Al een BBq gedaan, wat boodschappen doen, ontspannen dagskes. Morgenmiddag komt mijn dochter en mama ook naar hier voor de wedstrijd. Very nice !

De trainingen hier ter plaatse lukken prima. Zwemmen in de YMCA. Dat is blijkbaar een soort keten in Amerika. It is fun to stay in the Y M C A ! Dat danske moet ik net niet doen als ik binnenkom, want voor de rest voelt het allemaal wel heel amerikaans aan. ( soms overdreven ) Vriendelijke mensen, altijd heel enthousiast. Vraag mij dan af of die dat menen, maar vind het wel zalig.

 

Voor fietsen en lopen een stuk langs het water gevonden waar ik toch een km of 3 ononderbroken kan fietsen. Deze week een 120 tal km vooral op dat stuk gefietst. Vooral veel draaien, maar het ligt er wel veilig en minder verkeer dan rijden langs de Schelde.

 

Ziezo, ik kijk er dus al naar uit. Heb afgelopen maanden heel goed kunnen trainen dus ik hoop dat ik zaterdag zonder pech op mijn niveau alles kan afwerken. En dan zien we wel weer.

 

Startnummer 1847 te volgen via www.ironmanlive.com Plaatselijke starttijd rond 6u40, dus met 7u erbij rond 13u40 in Belgie

Ik doe mijn best, en probeer er van te genieten ( vooral achter dan Cool)

Gr

Maarten