11. jul, 2015

Road to Kona 2015

De trein staat weer op de rails. Mijn doel in oktober is gezet. Ik weet voor mezelf wat ik hoop te bereiken als alles gaat als gepland.

Afgelopen weken stonden eerst min of meer in het teken van mijn benefiet. Er is wel wat werk in gekropen, maar ik wens toch nogmaals iedereen super te bedanken voor de hulp en de aanwezigheid. Het was meer dan geslaagd ! 

Zachtjes aan begint de focus terug naar de trainingen te gaan. Nog niet overdreven, maar toch al deftige weekvolumes.Met goeie basis ben ik dan gestart in de eerste editie van de grandfondo Houffalize. Een cyclo van 175km met een goeie 3000 hoogtemeters. t Was ginder alleszinds serieus warm. Zo een 37 graden, beetje fietsen in een oven. Maar wel goeie organisatie van sportevents: goeie bepijling, prima bevoorradingen. Hopelijk volgend jaar wat minder extreem weer, zodat er wat meer deelnemers zijn. Ik behaalde er zonder al te diep te gaan een 11de plaats. De hartslag tijdens was wel wat hartslagen hoger dan normaal, maar dat was toch voornamelijk door de hitte. 

 

In het terugkomen heel de autorit airco, en ik denk dat het daarom is dat ik nu al een dikke week verkouden ben. Vooral een verstopte neus, maar bij zwemmen toch ook hoest en lichte beklemming op de longen. Vandaar vandaag besloten om dit weekend niet te starten in de 1/3 triatlon van Aarschot. Jammer, maar op dit moment was dat toch geen prioriteit. Zoals coach Wim het zegt: Ik moet nog maar 1 dag goed zijn dit jaar en dat is op 10 oktober. 

 

Als ik te goei terug hersteld ben, bekijk ik wel waar ik binnenkort nog eens aan de start kan staan. Ondertussen bouw ik verder aan mijn conditie... Eerst even 100  procent gezond worden Cool

groetjes

Maarten