10. dec, 2017

Road to Lanza 2018

Long time no see. Weer een tijdje stilgebleven hier op de site. Ben altijd wel wat van het principe geweest om het in de winter hier wat kalmer aan te doen. Uiteraard wil dat niet zeggen dat ik stilzit en het wintervet rustig zijne gang laat gaan. Eigenlijk integendeel. Sinds Almere is er één en t ander veranderd. 

Nogmaals, ik wil LTTD toch bedanken voor afgelopen 2 jaar. De keuze naar 3 MD is er één van het hart en ik kom hier in een heel toffe bende terecht. Samen hoop ik hier in 2018 mijn sportieve doelstellingen te kunnen verwezelijken. Het is een fantastische setting en ik hoop dat ik de ingeslagen weg kan volhouden de rest van t seizoen. 

Dus na Almere volgde een traditioneel wat rustigere periode. De goesting keerde snel terug en al snel werd Ironman Lanzarote ( 26 mei, dacht ik) op de kalender gezet. Heel lang zal het dus niet meer duren vooraleer we opnieuw echt deftig mogen trainen. Maar de drive en motivatie zijn intact dus ik hoop zoals steeds dat ik met een goeie winter toch nog een stap vooruit kan zetten. 

Sinds een tijdje probeer ik terug wat aan mijn zwemtechniek te werken. Dat heb ik een jaar of 2 wat achterwege gelaten, maar heb toch de indruk dat ik er nu in slaag om dingen te verbeteren. Ook met fietsen en lopen zijn we waar we nu moeten zijn , zo goed als alles indoor maar dat doe ik met warm weer ook graag dus daar alvast geen probleem. Voor de rest zet de Wim er ook wat fitness op. Ook wel een aangename afwisseling. 

Binnenkort 30 december nog een laatste wedstrijd, de 10 km kerstloop in Berlare, en een korte prikkel om eens te checken hoe ver we staan. Mijn vroege nieuwjaarvoornemen is om alvast iets regelmatiger ook in deze wintertijden de site up te daten. Op dit moment perfect op schema. 

Keep you posted,

Maarten