14. feb, 2018

In den tijd van Roger

In den tijd van Roger waren er geen horloges, Roger bepaalde hoe laat het was. En in diene tijd liet men de benen praten. Als triatleet mogen ons armen ook meepraten. Dus t is kwestie van in de winter bezig te zijn. Zodat we tegen het wedstrijdseizoen ook effectief iets te zeggen hebben. 

Niet veels spectaculaire sportieve nieuwtjes, vandaar ook wederom een tijdje niet veel updates op mijn site hier. Nog steeds on track om in Lanza een wedstrijd op mijn niveau te doen. Dus in mijn geval waren dat heel veel trainingskm op de loopband en rollen. Ik begin er zowat goesting in te krijgen om ook effectief eens in de zon buiten te fietsen. Zolang die de temperaturen stevig onder die 10 graden blijven, ga ik dat plezier wel nog even opbergen. 

Wim heeft me weer een gevarieerd uitdagend programma geserveerd, en alles tot nu goed verwerkt. In Berlare eind december een minder gevoel tijdens en na wedstrijd van 10 km night run, maar een 2 tal weken geleden in de 20 km ( off road ) loop in Brussel wel goed gevoel van in training kunnen bevestigen. 

Ook fietsen en zwemmen zitten lekker , dus nu is het wachten tot we effectief ' hier kommt die sonne' kunnen zingen. 

Dus nu ook effectief wat vaker trainings- en wedstrijd updates. Next: 13 maart 10 km loop in Dendermonde

Groetjes

Maarten