12. okt, 2018

Wedstrijdstress stijgt, startschot nadert

Vandaag de laatste dag voor de wedstrijd. Traditioneel naast kort loopke en bike checkin , staat er niet veel op het programma. Maar eerst kort de afgelopen dagen overlopen. 

Maandag eerst een zwemtraining in het zwembad. Tempo's zitten goed, redelijk rustige training. Veel toppers aanwezig om hun laatste trainingen af te werken. Selfie met Gomez, Sanders, Lucy Charles: check. Zij zullen waarschijnlijk wel in de buurt komen van de snelste loop, fiets en zwemtijden zaterdag. 's Middags 9 km gelopen op Alii Drive

Dinsdag 60 km op en af. Nadien de expo bezocht met Joerie. Om 16 u was er eerst de kidsrun. Nog steeds een heel mooie herinnering hieraan toen Maria Eduarda hieraan deelnam in 2015. En om 17 u Nations Parade. Met 71 Belgische deelnemers , en mooie rode t shirts geschonken door 3athlon.be en Sportoase vallen we wel op. Bert Verbeke duwt de vlag eerst in mijn handen, maar mede 3 coacher Anique wil die wel overnemen. 

Woensdag rustdag. We nemen de tijd om ons te gaan registreren. Opvallend weinig volk in rij dus dat liep vlot. Mooie rugzak dit jaar. Erna nog iets gaan eten 's middags en daarna korte powernap. 

Gisteren donderdag, eerst de underpantsrun voor het goede doel. Daarna zwemmen met vele bekenden en onbekenden in de zee. t Starten was de eerste 100 meter constant hoofd boven water om botsingen te vermijden. t Water is nog steeds troubel van de regen van afgelopen dagen. Hopelijk klaart dat nog wat op. Nadien nog 40 km rustig fietsen ( met 2 korte blokjes). En 's avonds naar het welkomsbanket van de organisatie. Heel heel Amerikaans toch allemaal. De boodschap dat Anything possible is, wordt na ne keer of 100 wel begrepen. En dit alles sponsered by Amazon. 

Maar nu zijn we zo toch al snel aan vandaag beland.Enkel dus straks nog die bike checkin doen, en voor de rest wat carboloaden om morgen hopelijk een topdag te hebben in de race. We gaan ervoor. 

Voor wie me wil volgen: ironmanlive > athlete tracker> naam of startnummer 1783 

Amazing!!!!